Locatie

Nieuwe hotspot aan zee

Scheveningen, Den Haag en de zee zijn al decennialang succesvol met elkaar verbonden. Kijkduin, het Zuiderstrand en de Boulevard met de Scheveningse Pier zijn begrippen in de regio en ver daarbuiten. Aan de Hellingkade van de Derde Haven van Scheveningen ziet een nieuw stuk stad het levenslicht: DE ZUID.

Op DE ZUID profiteer je van het beste uit twee werelden. Hier ontmoet de levendige stad het aangename kustleven. Rondom DE ZUID is ontzettend veel te doen en zijn stedelijke voorzieningen niet ver weg. Geniet bij La Cantina, Strandpaviljoen Zuid of bezoek in het havengebied het gevarieerde aanbod van gezellige restaurantjes. Er is daarnaast een yoga studio, gym, supermarkt, bouwmarkt en heel veel meer. In de directe nabijheid is tevens het gezellige Statenkwartier te vinden met diverse winkelstraten.

Daarnaast valt er in de haven te genieten van vele activiteiten zoals Vlaggetjesdag, Reddingbootdag en North Sea Regatta. Als ondernemer op DE ZUID zit je altijd eersterangs!

Parkeren

Parkeren kan momenteel op het openbare parkeerterrein aan de Hellingweg. Deze parkeerplaatsen bevinden zich vlak bij de units. In de toekomst wordt een publieke parkeergarage in ZUIDZICHT tegenover ZUIDHAVEN ontwikkeld. Als de publieke parkeergarage geopend is vervalt het parkeerterrein achter ZUIDKADE.

Laden en lossen

De kade is geen drukke doorgaande weg. De weg is bedoeld voor bestemmingsverkeer. Naast ruimte voor voetgangers is er op straat voor jouw unit ruim voldoende plek om te laden en te lossen. De bestelauto kan ook op de lager gelegen kade komen om zijn spullen bij het schip af te leveren.

Vanwege de woonfunctie boven de de bedrijfsunits is laden en lossen tussen 22.00 en 07.00 uur niet toegestaan.